Je kan bij ons terecht voor een ruim
aanbod creatieve decoratietechnieken.

Onze visie

Mijn passie is 22 jaar geleden als kind begonnen. Ik wou altijd al schilderen en knutselen. Dit zorgde ervoor dat ik koos voor de opleiding schilderen en decorateur.

Eerst ben ik gestart in bijberoep om in 2001 toch 100% zelfstandig te worden. De beste beslissing ooit. Elke dag kan ik mensen gelukkig maken door mijn passie voor schilderwerken en interieurafwerking. 

Intemporel Decorations werkt dagelijks voor particulieren, bedrijven, serviceflats, appartementen, .... De laatste jaren specialiseer ik mij extra in decoratieve afwerkingstechnieken.

Heb je voor jouw project een vakspecialist(e) nodig, neem vrijblijvend contact op voor een analyse en offerte op maat.

Nathalie Van Steenberge, zaakvoerder Intemporel Decorations
+32 479 94 62 26
info@intemporel.be

In de kijker

Heilig Hart Kerk, Aalst
In samenwerking met Dhr. Bart Noël

"Met Bart werk ik heel graag samen. Hij liet ons de totale vrijheid om de kerk volledig te restaureren. Naast schilderwerken, werden muren behandeld om in hun originele staat te laten schitteren. Een prachtig resultaat waar ik als zaakvoerder bijzonder trots op ben."

Onze werkwijze

We maken met Intemporel Decorations altijd graag eerst een afspraak ter plaatse bij onze klanten. Het is voor mij als zaakvoerder belangrijk het project van naderbij te kunnen bekijken.

Ik denk graag mee in oplossingen maar verleen ook graag advies om een zojuist mogelijke offerte te kunnen aanbieden. Door mijn jarenlange ervaring weet ik, dat dit de basis is van een goede samenwerking. Ook de opmetingen doe ik persoonlijk aan huis. 

Heb je een vraag of wens je ons deskundig advies?
Aarzel niet mij te contacteren.

Nieuwsbrief


Contact


Nathalie Van Steenberge
Opaaigem 1/bus 5, 9420 Erpe-Mere