Van schilderwerken tot totaalprojecten.
Wij ontzorgen jou!

Schilderwerken

Wij staan met Intemporel Decorations voor kwaliteitsvolle schilderwerken. Daarom werken wij met topmerken zoals BOSS Paints, Herbol, Sikkens, .... Het is voor ons belangrijk om de kwaliteit van de muren vooraf te analyseren of deze al dan niet geschikt is om onmiddellijk af te werken. Afhankelijk van de situatie raden wij een vliesbehang aan. 

Wij werken ook samen met kleurconsulenten in onderaanneming om interieuradvies te geven. Wij doen er alles aan om jouw interieur, van living tot volledige woning of bedrijfsunit een opfrissing te geven. Het is fijn om te merken als klanten ons terug vragen op basis van reeds geleverde prestaties.

Stuc decoratie Spateltechnieken

Het plaatsen van decoratieve technieken is één van mijn stokpaardjes. Deze specialiteit vraagt ervaring en expertise. Het plaatsen van deze technieken staan los van het klassieke schilderwerk.

Ik volgde reeds verschillende opleidingen doorheen de jaren. Ook de jaren ervaring resulteren in knappe resultaten. Technieken zoals Calco, ICE, ... zijn zaken waarvoor je bij Intemporel Decorations terecht kan.

Technieken moet je aanvoelen, niet elke schilder heeft dit onder de knie.

Spuitplamuren Gyproc

Plamuren is het opvullen van gaten of barsten in een muur. Deze stap is van belang alvorens je aan de afwerking van de muren begint. Intemporel Decorations heeft reeds jaren ervaring met spuitplamuren, ookwel vliespleisteren genoemd.

Deze techniek wordt zowel toegepast bij nieuwbouw als renovatie. Wij staan in voor de voorbereidende werken en streven een hoge kwaliteit na. Wij plaatsen daarom meestal 2 lagen plamuur om een sublieme afwerking te garanderen. 

Door te kiezen voor spuitplamuren kan er sneller gewerkt worden maar het vraagt expertise. Een goede basis is van belang voor de hechting van de verf en/of behangpapier. 

Totaalprojecten

Wil je ontzorgd worden dan staat Nathalie en haar team klaar om te helpen. Naast de schilderwerken, decoratieve technieken, ... kan je beroep doen op aannemers voor jouw totaalproject.

Intemporel Decorations werkt dagelijks voor (binnenhuis)architecten. Nathalie coördineert van A tot Z.

Heb je een idee of wens je advies rond de aanpak van jouw project? Neem contact op voor een eerste kennismaking.

Nieuwsbrief


Contact


Nathalie Van Steenberge
Opaaigem 1/bus 5, 9420 Erpe-Mere