Kaleien

Kaleien is een eeuwenoude techniek voor het authentiek afwerken van buitengevels, waarbij een minerale verf voldoende dik wordt aangebracht met een blokborstel. Kalei is weersbestendig en laat de structuur van het metselwerk zichtbaar. Bij vochtig weer vertoont de kalei de befaamde ‘vlekvorming’. Het uitzicht wordt mede bepaald door de borsteltechniek. De zuigkracht van de ondergrond bepaalt de kleurnuance in de kalei laag. Tal van kleuren zijn mogelijk.

Klik hier voor meer foto’s!

Stuc decoratie en spateltechnieken

Unieke afwerking voor muren en vloeren. Stuc techniek is een hoogwaardig en decoratief mineraal product waarmee u vloeren en wanden kan bekleden. Stuc decoratie kan ‘binnen’ op elke stabiele, stevige en droge ondergrond worden aangebracht (vb. beton, chape, op bestaande tegels). Ook andere diverse elementen zoals sanitaire, tafel- en keukenbladen, etc. … kunnen met deze techniek worden afgewerkt.. Stuc is een mineraal product, dat qua decoratief aspect, uitstraling en onderhoud, kan vergeleken worden met natuursteen en hardhout. Het uitzicht kan variëren van mat, egaal tot een genuanceerd, eerder ruw uitzicht. Stuc Decoratie wordt steeds afgewerkt met een beschermlaag (o.a. op vloeren en in natte ruimten op wanden en vloeren).

Klik hier voor meer foto’s!

Spuitplamuren en gyproc werken

Is uw nieuwbouwwoning afgewerkt met kalkzandsteenblokken of wenst u uw bestaande muren mooier af te werken, dan is spuitplamuur een goede en betaalbare oplossing. Dit wordt ook toegepast op gyproc. We kunnen u met beiden verder helpen.